Konferens på Landgång

Prova på något nytt. En bit bort från stan och störande trafik. Passa samtidigt på att under lunchen njuta av utsikten över Öresund. Ni arbetar i lugn miljö och tar era pauser på strandpromenaden. Vid vackert väder sitter ni på uteterassen och avnjuter lunch och fikor. Kombinera era möten med lansering av företagets nyheter eller förlägg er presskonferens hos oss. Fördjupa era relationer med viktiga partners eller kunder.

 

Dagpaket:

Frukost, lunch, eftermiddagsfika, frukt, fritt vatten & kaffe samt lokal med all behövlig utrustning så som trådlöst internet, projektor och parkeringsplatser finns.

 

Pris 595 kr/ person exklusive moms

(695 Kr vid färre än 5 personer)

 

Övrigt:

Halvdagskonferens 545 kr / person exklusive moms (max 4h i lokalen inkl lunch och en fika)

”Minikonferens” 395 kr / person exklusive moms (2 h lokalhyra samt en fika)

Vi tillhandahåller parkeringsplatser åt er med separat parkeringstillstånd. Den lättaste vägen att hitta till våra parkeringar är att ni kör förbi Fiskboden sen tar ni andra vägen till höger ca 10m in på den gatan har vi 7 parkeringsplatser på högersida markerade med Landgång.

För övriga arrangemang och upplägg av er konferens så skicka gärna ett mail till cathrin@landgangilomma.se eller ring oss på 040414455, så hjälps vi åt så att allt blir till det bästa och enligt era önskemål.

 

Kontakta oss för offert    Landgång i Lomma